Aquí tens respostes que poden ajudar-te a decidir o resoldre els teus dubtes.

FAQs

Sí, si ho necessites recollim la teva mascota a casa teva o ens desplacem fins a la clínica veterinària. Només has d’indicar-nos l’adreça i ens farem càrrec del seu cos seguint tots els estàndards de seguretat i benestar animal.

Oferim dos tipus d’incineració: individual i una col·lectiva (amb altres mascotes). A cadascun d’ells es duen a terme processos diferents. En el primer cas, et fem entrega de les cendres amb la corresponent carta de certificació d’incineració que acredita que corresponen al teu animal.

Si has triat incineració individual, disposem d’un ampli catàleg de productes amb diferents mides, colors i qualitats. L’urna és imprescindible per poder traslladar les cendres allà on desitgis: a casa teva, al mateix parc o a un altre espai. Si no desitges conservar-hi les cendres i tries la col·lectiva, no et caldrà cap recipient.

Som un centre acreditat per l’Agència de Residus de Catalunya per la gestió de residus procedents de la incineració animal. Nosaltres ens encarreguem del seu tractament seguint els protocols de seguretat i medi ambient.

Depenent de la mida i pes, es tracta d’un procés que pot oscil·lar entre 1 i 3 hores, aproximadament. Durant la incineració, la família disposa de temps pel comiat, assistint al crematori, fent una petita cerimònia, o bé passejant i gaudint de l’entorn. Com desitgi. Si, per contra, el propietari no vol ser-hi present, podem fer-vos entrega de les seves cendres directament.