TANATORI

Al refugi d’una sala de vetlla rodejada de natura, podràs disposar del temps que necessitis al costat del teu ésser estimat i en companyia de la teva família i amics. Digues ‘adéu’ a la teva mascota en un entorn natural de gran bellesa, capaç de transformar el dur comiat en un acte íntim i personal. Un espai integral on podràs acomiadar-te amb la tranquil·litat i pau que necessitis.

TANATOPRÀXIA
Preparem i tenim cura de la teva mascota amb les mesures higienico-sanitàries pertinents, per tal que tu i els teus pugueu acomiadar-vos d’ella tal com la recordeu.

SALA DE VETLLA
En silenci o amb paraules, disposem d’un espai privat pel propietari i els seus acompanyants on vetllar al teu millor amic, amb la solemnitat que desitgis i en la més estricta intimitat.

ACOMPANYAMENT
Els nostres treballadors acompanyaràn a l’animal i la persona durant tot el recorregut, desde l’arribada a les instal·lacions fins que marxin. No només els guiarán per les instal·lacions, també els donarán suport emocional durant tot el procés.

DUBTES? CONTACTA’NS!

INCINERACIÓ

Al Can Canet cada mascota és única i volem oferir-te un comiat amb el respecte, cura i atenció que mereix i que millor s’adapta a les teves necessitats. Per això duem a terme dos tipus d’incineraciÓ, individual i col·lectiva, per tal que puguis escollir quina modalitat és la millor per a tu. T’expliquem en què es diferencien:

INDIVIDUAL
La incineració individual et permet disposar d’una sala de vetlla només per a la teva mascota, així com estar present en el moment de la incineració. Quan acabi el procés et podràs endur les cendres, així com el certificat d’incineració. Disposem de diferents models d’urnes i recipients on preparem i tractem les cendres per una perfecta conservació.

COL·LECTIVA
Si prefereixes incineració col·lectiva, la teva mascota es pot incinerar amb altres mascotes, un servei més econòmic. També podràs disposar de tot el temps que necessitis per acomiadar-te a la sala de vetlla però, a diferència del procés individual, no et podràs endur les seves cendres.

DUBTES? CONTACTA’NS!

MEMORIAL

Quan ja no hi són, el seu record supera el temps i distància. És el lloc on sempre podem refugiar-nos per sentir-los a prop. Can Canet disposa d’un espai per a la memòria i el record dins un paratge natural i solemne. Un columbari vora el riu on podràs sentir l’escalf i la pau de la seva companyia i on la seva memòria deixarà la seva empremta envoltada de natura.
SERVEIS COMPLEMENTÀRIS

RECOLLIDA I TRASLLAT
Al Can Canet tenim cura de la mascota des de la recollida fins al moment de la incineració. Disposem d’un vehicle preparat per trasllat de mascotes i propietàris (simultàneament). Si ho necessites, podem anar a buscar la teva mascota al teu domicili o a la clínica. També disposem d’unes càmeres especials per a una òptima conservació en cas que la incineració es demori uns dies.

CATÀLEG D’URNES
Disposem d’una sel·lecció d’urnes i records que pots consultar aquí.

Descarrega el catàleg

SUPORT PSICOLÒGIC PROFESSIONAL
No només estem compromesos amb el descans de la mascota, també amb el benestar de les persones que l’estimeN. Si ho necessites, oferim un servei de suport professional per ajudar-te a viure el comiat i gestionar la pèrdua de la millor manera possible.

Demana més informació

EUTANÀSIA CLÍNICA
Can Canet compta amb un espai especialment habilitat on el veterinari de la família pot realitzar l’eutanàsia clínica si així ho desitja el propietari.

Demana més informació