TANATORI DE MASCOTES

Un espai natural pel descans i la memòria de mascotes.

Quan arriba el moment d’acomiadar-nos d’un ésser estimat, desitgem intimitat, dignitat i tranquil·litat. A Can Canet estem al teu costat per tot el que necessitis.

Truca’ns
 SERVEIS

TANATORI

Digues ‘adéu’ a la teva mascota en un entorn natural de gran bellesa, capaç de transformar el dur comiat en un acte íntim i inoblidable.

 SERVEIS

CREMATORI

Duem a terme dos tipus d’incineracions, individual i col·lectiva, per tal que puguis escollir quina modalitat s’adapta millor a les teves necessitats.

 SERVEIS

MEMORIAL

Quan ja no hi és, la seva memòria ens reconforta. Gaudeix d’un espai natural únic on el seu record deixarà per sempre la seva petjada.

CONEIX MÉS SOBRE ELS NOSTRES SERVEIS
QUI SOM

Ens ocuparem de tot perquè tu no t’hagis de preocupar de res

Som una empresa familiar altament professionalitzada amb dècades d’experiència i un entorn únic que posem al teu abast -suportat amb els darrers avenços tecnològics- pel descans de la teva mascota.

EL BOSC
EL BOSC DE CAN CANET

Tranquil·litat i intimitat per a un adéu digne.

El Bosc de Can Canet és un espai natural especialment creat pel comiat de la teva mascota. El lloc de descans que, probablement, ell hagués triat i on podrà formar part de la natura, fent el seu record etern per a tots aquells que l’estimen.

CONEIX LES INSTAL·LACIONS